false
A.Vogel Rustgevend Sterk Passiflora Tabletten
30 stuks
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Vitaminen & Supplementen
  4. Ontspanning & Nachtrust
  5. A.Vogel Rustgevend Sterk Passiflora Tabletten

A.Vogel Rustgevend Sterk Passiflora Tabletten

30 stuks

Productinformatie

A.Vogel Rustgevend Sterk Passiflora Tabletten bevatten passiebloem, citroenmelisse en valeriaan. Deze planten helpen snel bij innerlijke onrust en nerveuze gevoelens in periodes van stress of drukke, spannende tijden.

Gevoelens van stress? Drukke, spannende tijden? Een (rij)examen voor de boeg? Deze natuurlijke rustgever helpt lichaam en geest snel tot rust te komen. Maar je blijft wel fris en alert.

Waarvoor gebruik je A.Vogel Rustgevend Sterk Passiflora Tabletten**?
Bijna 90% van de Nederlanders ervaart minimaal eens er week stress of spanning. Dit kan samengaan met gevoelens van innerlijke onrust, een gespannen gevoel en piekeren bijvoorbeeld. Dat is tijdelijk niet zo erg, zolang je maar voldoende ontspanning tegenover zet. Maar juist wanneer de druk toeneemt, kan het op bepaalde momenten lastiger worden om de nodige ontspanning te vinden en je evenwicht te bewaren.

Het is niet altijd mogelijk om de oorzaak van je stress of spanning weg te nemen. A.Vogel Rustgevend Sterk Passiflora kan je dan helpen om er rustiger mee om te gaan. Het helpt snel, maar houdt je lichaam en geest wel fris en alert¹*. Goed om te weten is dat deze tabletten geen gewenning geven, je kan op elk gewenst moment stoppen.

Voordelen van A.Vogel Rustgevend Sterk Passiflora Tabletten:
• Helpt snel in periodes van stress
• Brengt lichaam en geest tot rust
• Met valeriaan

Hoe gebruik je A.Vogel Rustgevend Sterk Passiflora Tabletten?
Zit je in een periode van stress en spanning? Neem dan twee keer per dag één tablet met wat water in. Heb je een spannend moment voor de boeg? Een (rij)examen, een tandartsbezoek of een presentatie bijvoorbeeld? Neem dan een uur voor aanvang één tablet met wat water in en een half uur voor aanvang nog eentje.
Kinderen tussen de 6 en de 12 adviseren we maximaal 1 tablet per dag.

A.Vogel helpt
De natuur heeft veel in huis om jou te helpen om gezond te blijven. In de ecologische A.Vogel tuinen worden de planten en kruiden die de basis zijn voor jouw A.Vogel producten dan ook met liefde verzorgd.

¹passiebloem
*Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating.
**Passiflora Rustgevend Sterk is gebaseerd op 3324 mg Passifloraextract t.o.v. 2400 mg in de basisformule

Voedingssupplement. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

EAN code: 8711596578966

Medische informatie

Te gebruiken bij

Innerlijke onrust en nerveuze gevoelens door periodes van stress of drukke. spannende tijden.

Dosering:
In periodes van stress en spanning: 2x daags 1 tablet met wat water innemen.
Bij spannende momenten zoals rijexamens. een tandartsbezoek of het geven van een presentatie: 1 uur van tevoren 1 tablet en 30 minuten voor het stress moment opnieuw 1 tablet met wat water innemen.

Niet te gebruiken bij

Wegens onvoldoende gegevens wordt het gebruik van A.Vogel Rustgevend Extra Sterk (Passiflora) uit voorzorg niet geadviseerd tijdens de zwangerschap en de periode van borstvoeding. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de componenten.

Etiketinformatie

Hoewel wij zorg en aandacht besteden aan de etiketinformatie op internet kan het zijn dat deze afwijkt van de etiketinformatie op het product. Ten aanzien hiervan aanvaarden wij geen aansprakelijkheid. Lees daarom altijd de etiketinformatie op het product dat je thuis ontvangt.

Voedingswaardeclaim

Gezondheidsclaim

Innerlijke onrust en nerveuze gevoelens

Wettelijke benaming

Voedingssupplement Kruidenpreparaat

Ingrediëntendeclaratie

Hulpstoffen: mannitol, microkristallijne cellulose, natrium carboxymethylcellulose, acacia en magnesiumstearaat.

Gebruiksaanwijzing

Bereidingsinstructies

Voor kinderdosering: zie gebruiksaanwijzing. Bij spannende momenten zoals rijexamens, een tandartsbezoek of het geven van een presentatie: 1 uur van tevoren 1 tablet en 30 minuten voor het stress moment opnieuw 1 tablet met wat water innemen.

Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten

In periodes van stress en spanning: 2x daags 1 tablet met wat water innemen. Bij spannende momenten zoals rijexamens, een tandartsbezoek of het geven van een presentatie: 1 uur van tevoren 1 tablet en 30 minuten voor het stress moment opnieuw 1 tablet met wat water innemen. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben. Wegens onvoldoende gegevens wordt het gebruik van A.Vogel Rustgevend Extra Sterk (Passiflora) uit voorzorg niet geadviseerd tijdens de zwangerschap en de periode van borstvoeding. Wilt u A.Vogel Rustgevend Extra Sterk (Passiflora) gebruiken, raadpleeg dan eerst uw arts. Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren beneden 25ºC.

Belangrijk

Verplichte algemene melding

De aangegeven dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Doseringrestrictie

In periodes van stress en spanning: 2x daags 1 tablet met wat water innemen.

Samenstelling

Samenstelling: passiebloem (Passiflora incarnata) 4,6%, citroenmelisse (Melissa officinalis) en valeriaan (Valeriana officinalis). Een dagdosering van 2 tabletten bevat de inhoudsstoffen van in totaal 4492 mg extract van de genoemde planten (1 tablet = 400 mg).

Toedieningsvorm

Tablet

Alcoholpercentage

0 %

Contactinformatie

Contactnaam

A.Vogel B.V.

Communicatieadres

Postbus 33, 8080 AA Elburg

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Vitaminen & Supplementen
  4. Ontspanning & Nachtrust
  5. A.Vogel Rustgevend Sterk Passiflora Tabletten
Trekpleister logo

back to top