false
A.Vogel Rust en Balans Sterk Passiflora Tabletten
30 stuks
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Vitaminen & Supplementen
  4. Ontspanning & Nachtrust
  5. A.Vogel Rust en Balans Sterk Passiflora Tabletten

A.Vogel Rust en Balans Sterk Passiflora Tabletten

30 stuks

Productinformatie

A.Vogel Rust en Balans Sterk Passiflora Tabletten bevatten een krachtige combinatie van kruiden en mineralen. Passiebloem helpt bij innerlijke onrust, citroenmelisse en valeriaan bij stemmingswisselingen.

Prikkelbaar, moe of onrustig als gevolg van een stressperiode? Passiflora Rust en Balans (voorheen Emotionele Balans) is rustgevend¹*, ondersteunt bij innerlijke onrust en stemmingswisselingen¹²³* en is goed voor je gemoedstoestand²³*. De tabletten geven je extra energie bij vermoeidheid? en helpen je om evenwichtig te blijven in stresssituaties?.

Waarvoor gebruik je A.Vogel Rust en Balans Sterk Passiflora Tabletten?
In periodes van stress of spanning is het niet altijd vanzelfsprekend om emotioneel in balans te blijven. Dit soort periodes kunnen je bijvoorbeeld een gevoel van innerlijke onrust geven, je stemming beïnvloeden, je chagrijnig of prikkelbaar maken of zorgen voor een minder vrolijk en opgewekt gevoel.
Heb je zelf ook wel eens te maken met dit soort verschijnselen van stress-situaties? Dan is A.Vogel Passiflora Rust en Balans misschien wat voor jou.

Voordelen van A.Vogel Rust en Balans Sterk Passiflora Tabletten
• Houd je in balans in stresssituaties
• Geen gewenning

Hoe gebruik je A.Vogel Rust en Balans Sterk Passiflora Tabletten?
Voel je je gespannen? Merk je dat je je meer dan anders onrustig voelt, stemmingswisselingen hebt of prikkelbaar bent? Dan kun je twee keer daags één tablet Rust en Balans met wat water doorslikken. Wil je ze langere tijd gebruiken? Dat is geen probleem, de tabletten geven geen gewenning.

Passiflora Rust en Balans is geen product om te gebruiken voor kinderen. Kinderen vanaf 6 jaar mogen wel Passiflora Rustgevend Sterk tabletjes gebruiken. Voor kinderen tussen de 3 en 6 jaar adviseren we de gewone Passiflora Rustgevend tabletjes of Passiflora Rustgevend druppels (vanaf 3 jaar).

A.Vogel helpt
De natuur heeft veel in huis om jou te helpen om gezond te blijven. In de ecologische A.Vogel tuinen worden de planten en kruiden die de basis zijn voor jouw A.Vogel producten dan ook met liefde verzorgd.

¹passiebloem ²citroenmelisse ³valeriaan ?magnesium ?zink
*Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating.

Voedingssupplement. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

EAN code: 8711596587692

Etiketinformatie

Hoewel wij zorg en aandacht besteden aan de etiketinformatie op internet kan het zijn dat deze afwijkt van de etiketinformatie op het product. Ten aanzien hiervan aanvaarden wij geen aansprakelijkheid. Lees daarom altijd de etiketinformatie op het product dat je thuis ontvangt.

Voedingswaardeclaim

Gezondheidsclaim

Emotionele Balans In periodes van stress of spanning

Wettelijke benaming

Voedingssupplement Kruidenpreparaat met mineralen

Ingrediëntendeclaratie

Hulpstoffen: gesiliceerde microkristallijne cellulose, dicalciumfosfaat, silica, acacia, natriumcarboxymethylcellulose en magnesiumstearaat.

Gebruiksaanwijzing

Bereidingsinstructies

Bewaren: Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren beneden 25°C.

Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten

2x daags 1 tablet met water innemen. A.Vogel Passiflora Emotionele Balans is gerust langdurig te gebruiken, maar u kunt ook op elk gewenst moment weer stoppen. Voor kinderen adviseren wij A.Vogel Passiflora Rustgevend (Extra Sterk) tabletten. Zie gebruiksaanwijzing. De aangegeven dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding. Gebruik tijdens zwangerschap of borstvoeding Wegens onvoldoende gegevens wordt het gebruik van A.Vogel Passiflora Emotionele Balans uit voorzorg niet geadviseerd tijdens de zwangerschap en de periode van borstvoeding. Wilt u A.Vogel Passiflora Emotionele Balans gebruiken, raadpleeg dan eerst uw arts. Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren beneden 25°C.

Belangrijk

Verplichte algemene melding

De aangegeven dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Doseringrestrictie

2x daags 1 tablet met water innemen.

Samenstelling

Samenstelling: passiebloem (Passiflora incarnata) 3,3%, citroenmelisse (Melissa officinalis), valeriaan (Valeriana officinalis), trimagnesiumdicitraat en zinkcitraat. Een dagdosering van 2 tabletten bevat 187,5 mg magnesium (50% ADH*) en 1,5 mg zink (15% ADH*), en de inhoudsstoffen van in totaal 4186 mg extract van de genoemde planten (1 tablet = 1200 mg).

Toedieningsvorm

Tablet

Alcoholpercentage

0 %

Contactinformatie

Contactnaam

A.Vogel B.V.

Communicatieadres

Postbus 33, 8080 AA Elburg

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Vitaminen & Supplementen
  4. Ontspanning & Nachtrust
  5. A.Vogel Rust en Balans Sterk Passiflora Tabletten
Trekpleister logo

back to top