false
A.Vogel Passiflora Sterk** Rustgevende Tabletten
30 stuks
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Vitaminen & Supplementen
  4. Ontspanning & Nachtrust
  5. A.Vogel Passiflora Sterk** Rustgevende Tabletten

A.Vogel Passiflora Sterk** Rustgevende Tabletten

30 stuks

Productinformatie

Gevoelens van stress? Drukke, spannende tijden? Een (rij)examen voor de boeg? A.Vogel Passiflora Sterk** Rustgevende Tabletten helpt lichaam en geest snel*** tot rust te komen1*. Maar je blijft wel fris en alert.

Veel mensen hebben er wel eens mee te maken: een periode van stress of spanning. Dit kan samengaan met gevoelens van innerlijke onrust, een gespannen gevoel en piekeren bijvoorbeeld. Dat is tijdelijk niet zo erg, zolang je er maar voldoende ontspanning tegenover zet. Maar juist wanneer de druk toeneemt, kan het op bepaalde momenten lastiger worden om de nodige ontspanning te vinden en je evenwicht te bewaren. Je lichaam en geest kunnen dan soms wel wat extra ondersteuning gebruiken om te ontspannen en goed te blijven functioneren.

De voordelen van A.Vogel Passiflora Sterk** Rustgevende Tabletten:
• Helpt snel*** bij stressmomenten1*
• Helpt om lichaam en geest te ontspannen1*
• Met valeriaan

Hoe gebruik je A.Vogel Passiflora Sterk** Rustgevende Tabletten?
Zit je in een periode van stress en spanning? Neem dan 2 keer per dag 1 tablet met wat water in. Heb je een spannend moment voor de boeg? Een (rij)examen, een tandartsbezoek of een presentatie bijvoorbeeld? Neem dan een uur voor aanvang 1 tablet met wat water in en een half uur voor aanvang nog eentje.

Kinderen tussen de 6 en de 12 adviseren we maximaal 1 tablet per dag. Voor jongere kinderen raden we de gewone Passiflora Rustgevend1* tabletten aan.

Overmatig gebruik van Passiflora Rustgevende1* tabletten sterk** kan een laxerend effect hebben.

A.Vogel helpt
De natuur heeft veel in huis om jou te helpen om gezond te blijven. In de ecologische A.Vogel tuinen worden de planten en kruiden die de basis zijn voor je A.Vogel producten dan ook met liefde verzorgd.

1Passiebloem.
*Gezondheidsclaims in afwachting van Europese toelating. **Passiflora Rustgevend Sterk is gebaseerd op 3324 mg Passiflora-extract ten opzichte van 2400 mg in de basisformule.
***Onafhankelijk consumentenonderzoek: 72% van de testers (n=68) vindt dat Passiflora Rustgevende1 * tabletten sterk** snel helpt.
Voedingssupplement - kruidenpreparaat. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

EAN code: 8711596578966

Functionele Naam
Rustgevers-preparaten

Volledige Omschrijving
A.Vogel Passiflora Rustgevende tabletten sterk 30 stuks doos

Inhoud (Netto)
30 stuks

Medische informatie

Niet te gebruiken bij

Gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding: Passiflora kan, voor zover bekend, overeenkomstig de dosering worden gebruikt. Het verdie

Etiketinformatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Voedingswaardeclaim

Gezondheidsclaim

Rustgevende tabletten¹* Helpt snel bij stressmomenten¹*. * Gezondheidsclaims in afwachting van Europese toelating.

Wettelijke benaming

Voedingssupplement Kruidenpreparaat

Ingrediëntendeclaratie

Ingrediënten: Plantenextracten: passiebloem1 (Passiflora incarnata) 9,8%, citroenmelisse (Melissa oficinalis), valeriaan (Valeriana officinalis); vulstof (mannitol, cellulose); verstevigingsmiddel (vernet cellulosegom, Arabische gom); glansmiddel (magnesiumstearaat).

Gebruiksaanwijzing

Bereidingsinstructies

1 tablet= 400 mg.

Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten

Bewaren: Buiten het zicht en bereik van kinderen houden. Bewaren beneden 25ºC.

Belangrijk

Verplichte algemene melding

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben.

Doseringrestrictie

In periodes van stress en spanning: 2x daags 1 tablet met wat water innemen. Bij spannende momenten zoals rij-examens, een tandartsbezoek of het geven van een presentatie: 1 uur van tevoren 1 tablet en 30 minuten voor het stressmoment opnieuw 1 tablet met wat water innemen. Voor kinderdosering: zie gebruiksaanwijzing. De aangegeven dosering niet over-schrijden.

Gebruiksbeperkingen

Wegens onvoldoende gegevens wordt het gebruik van A.Vogel Passiflora Rustgevende¹* tabletten sterk** uit voorzorg niet geadviseerd tijdens de zwangerschap en de periode van borstvoeding. Wilt u A.Vogel Passiflora Rustgevende¹* tabletten sterk** gebruiken, raadpleeg dan eerst uw arts.

Samenstelling

Samenstelling: Een dagdosering van 2 tabletten bevat de inhoudsstoffen van in totaal 4144 mg extract van de in de ingrediëntenlijst genoemde planten.

Toedieningsvorm

Tablet

Alcoholpercentage

0 %

Contactinformatie

Contactnaam

A.Vogel B.V.

Communicatieadres

Postbus 33, 8080 AA Elburg

Contact type

Consumentenservice

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Vitaminen & Supplementen
  4. Ontspanning & Nachtrust
  5. A.Vogel Passiflora Sterk** Rustgevende Tabletten
Trekpleister logo

back to top