false
A.Vogel Passiflora Sterk Rustgevende Tabletten
30 stuks
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Vitaminen & Supplementen
  4. Ontspanning & Nachtrust
  5. A.Vogel Passiflora Sterk Rustgevende Tabletten

A.Vogel Passiflora Sterk Rustgevende Tabletten

30 stuks

Productinformatie

A.Vogel Passiflora Sterk** Rustgevende1* Tabletten zijn een 100% natuurlijk middel dat helpt in periodes van stress of spanning1*, terwijl je toch helder en alert blijft.

De tabletten zijn ook geschikt voor korte periodes van stress of spanning, zoals (rij)examens of een tandartsbezoek.

Waarvoor gebruik je A.Vogel Passiflora Sterk** Rustgevende1* Tabletten?
Bijna 90% van de Nederlanders ervaart minimaal eens per week stress of spanning. Dat is tijdelijk niet zo erg, zolang je er maar voldoende ontspanning tegenover zet. Maar juist wanneer de druk toeneemt, kan het op bepaalde momenten lastiger worden om de nodige ontspanning te vinden en je evenwicht te bewaren. Je lichaam en geest kunnen dan soms wel wat extra ondersteuning gebruiken om te ontspannen en goed te blijven functioneren.

Niet altijd is het mogelijk om de oorzaak van je stress of spanning weg te nemen. Passiflora Rustgevende1* tabletten kunnen je dan helpen om er rustiger mee om te gaan1*. De tabletten helpen snel bij stressmomenten, maar houden je lichaam en geest wel fris en alert. Goed om te weten is dat A.Vogel Passiflora Sterk** Rustgevende Tabletten geen gewenning geven: je kunt op elk gewenst moment stoppen.

De voordelen van A.Vogel Passiflora Sterk** Rustgevende1* Tabletten:
• Helpeb snel bij stressmomenten1*
• Helpen om lichaam en geest te ontspannen1*
• Met valeriaan

Hoe gebruik je A.Vogel Passiflora Sterk** Rustgevende1* Tabletten?
In periodes van stress en spanning: 2x daags 1 tablet met wat water innemen.

A.Vogel helpt
De natuur heeft veel in huis om jou te helpen om gezond te blijven. In de ecologische A.Vogel tuinen worden de planten en kruiden die de basis zijn voor je A.Vogel producten dan ook met liefde verzorgd.

Voedingssupplement - kruidenpreparaat. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

1Passiebloem.
*Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating.
**Passiflora Rustgevend Sterk is gebaseerd op 3324 mg Passiflora-extract ten opzichte van 2400 mg in de basisformule.

EAN code: 8711596578966

Medische informatie

Te gebruiken bij

Innerlijke onrust en nerveuze gevoelens door periodes van stress of drukke. spannende tijden.

Dosering:
In periodes van stress en spanning: 2x daags 1 tablet met wat water innemen.
Bij spannende momenten zoals rijexamens. een tandartsbezoek of het geven van een presentatie: 1 uur van tevoren 1 tablet en 30 minuten voor het stress moment opnieuw 1 tablet met wat water innemen.

Niet te gebruiken bij

Wegens onvoldoende gegevens wordt het gebruik van A.Vogel Rustgevend Extra Sterk (Passiflora) uit voorzorg niet geadviseerd tijdens de zwangerschap en de periode van borstvoeding. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de componenten.

Etiketinformatie

Hoewel wij zorg en aandacht besteden aan de etiketinformatie op internet kan het zijn dat deze afwijkt van de etiketinformatie op het product. Ten aanzien hiervan aanvaarden wij geen aansprakelijkheid. Lees daarom altijd de etiketinformatie op het product dat je thuis ontvangt.

Voedingswaardeclaim

Gezondheidsclaim

Helpt snel bij stressmomenten1*

Wettelijke benaming

Voedingssupplement Kruidenpreparaat

Ingrediëntendeclaratie

Hulpstoffen: Vulstof (mannitol, cellulose); verstevigingsmiddel (vernet cellulosegom, Arabische gom); glansmiddel (magnesiumstearaat).

Gebruiksaanwijzing

Bereidingsinstructies

Voor kinderdosering: zie gebruiksaanwijzing. Bij spannende momenten zoals rijexamens, een tandartsbezoek of het geven van een presentatie: 1 uur van tevoren 1 tablet en 30 minuten voor het stress moment opnieuw 1 tablet met wat water innemen.

Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten

In periodes van stress en spanning: 2x daags 1 tablet met wat water innemen. Bij spannende momenten zoals rijexamens, een tandartsbezoek of het geven van een presentatie: 1 uur van tevoren 1 tablet en 30 minuten voor het stress moment opnieuw 1 tablet met wat water innemen. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben. Wegens onvoldoende gegevens wordt het gebruik van A.Vogel Rustgevend Extra Sterk (Passiflora) uit voorzorg niet geadviseerd tijdens de zwangerschap en de periode van borstvoeding. Wilt u A.Vogel Rustgevend Extra Sterk (Passiflora) gebruiken, raadpleeg dan eerst uw arts. Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren beneden 25ºC.

Belangrijk

Verplichte algemene melding

De aangegeven dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Doseringrestrictie

In periodes van stress en spanning: 2x daags 1 tablet met wat water innemen.

Samenstelling

Samenstelling: Passiebloem1 (Passiflora incarnata) 9,8%, citroenmelisse (Melissa oficinalis), valeriaan (Valeriana officinalis. Een dagdosering van 2 tabletten bevat de inhoudsstoffen van in totaal 4144 mg extract van de in de ingrediëntenlijst genoemde planten.

Toedieningsvorm

Tablet

Alcoholpercentage

0 %

Contactinformatie

Contactnaam

A.Vogel B.V.

Communicatieadres

Postbus 33, 8080 AA Elburg

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Vitaminen & Supplementen
  4. Ontspanning & Nachtrust
  5. A.Vogel Passiflora Sterk Rustgevende Tabletten
Trekpleister logo

back to top