false
A.Vogel Overgang Famosan Gewichtsbeheersing2* Tabletten
60 stuks
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Vitaminen & Supplementen
  4. Vrouw
  5. A.Vogel Overgang Famosan Gewichtsbeheersing2* Tabletten

A.Vogel Overgang Famosan Gewichtsbeheersing2* Tabletten

60 stuks

Productinformatie

Is het soms wat moeilijker om op gewicht te blijven tijdens de overgang? Kies dan voor A.Vogel Overgang Famosan Gewichtsbeheersing2* Tabletten.

EAN code: 8711596592818

Functionele Naam
Vrouw-preparaten

Product omschrijving
A.Vogel Famosan Overgang gewichtsbeheersing tabletten 60 stuks doos

Inhoud (Netto)
60 stuks

Etiketinformatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Voedingswaardeclaim

Gezondheidsclaim

A.Vogel Famosan gewichtsbeheersing²* helpt om op gewicht te blijven²*. Het helpt de vetverbranding²* en draagt bij aan een normale stofwisseling van vetten, koolhydraten en eiwitten³. A.Vogel Famosan gewichtsbeheersing²* helpt ook bij het handhaven van de normale balans in de water- en mineralenhuishouding?. Tevens ondersteunt het een goede vochthuishouding en vochtbalans²*. A.Vogel Famosan gewichtsbeheersing²* helpt daarnaast bij veelvoorkomende overgangsverschijnselen¹*, zoals opvliegers¹* en (nachtelijk) transpireren¹*, en draagt bij aan de geestelijke veerkracht?. Dit product ondersteunt het overgangsproces¹ en is geschikt voor langdurig gebruik bij overgangsverschijnselen¹*. ¹Salvia officinalis, ²Yerba mate, ³zink, ?magnesium *Gezondheidsclaims in afwachting van Europese toelating.

Wettelijke benaming

Voedingssupplement Kruidenpreparaat met mineralen

Ingrediëntendeclaratie

Ingrediënten: Plantenextracten: Yerba mate (Ilex paraguariensis) 38,7%, guldenroede (Solidago virgaurea), salie (Salvia officinalis); mineralen (trimagnesiumdicitraat, zinkcitraat), vulstof (cellulose), verstevigingsmiddelen (vernet cellulosegom, siliciumdioxide); glansmiddelen (vetzuren, magnesiumstearaat); emulgator (sucrosevetzuurester).

Gebruiksaanwijzing

Bereidingsinstructies

U kunt dit product in het algemeen gelijktijdig met andere producten gebruiken. Het is raadzaam om bij twijfel overleg te plegen met uw arts of apotheker.

Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten

Bewaren: Buiten het zicht en bereik van kinderen houden. Bewaren beneden 25°C.

Belangrijk

Verplichte algemene melding

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Doseringrestrictie

1x daags 2 tabletten voor de maaltijd (bij voorkeur voor het ontbijt) met wat water innemen. De aangegeven dosering niet overschrijden. Het product kan langdurig gebruikt worden.

Gebruiksbeperkingen

De aangegeven dosering niet overschrijden. Het product kan langdurig gebruikt worden. A.Vogel Famosan gewichtsbeheersing2* niet gebruiken tijdens de zwangerschap en de periode waarin borstvoeding wordt gegeven (remt de melkproductie).

Samenstelling

Samenstelling: Een dagdosering van 2 tabletten bevat de inhoudsstoffen van 3000 mg Yerba mate, 370 mg Salvia officinalis, 354 mg Solidago virgaurea, 56,25 mg magnesium (15% RI**) en 1,5 mg zink (15% RI**). **Referentie-inname van een gemiddelde volwassene.

Toedieningsvorm

Tablet

Contactinformatie

Contactnaam

A.Vogel B.V.

Communicatieadres

Postbus 33, 8080 AA Elburg

Contact type

Consumentenservice

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Vitaminen & Supplementen
  4. Vrouw
  5. A.Vogel Overgang Famosan Gewichtsbeheersing2* Tabletten
Trekpleister logo

back to top