false
A.Vogel Oorsmeer Oorspray
20ml
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Zelfzorg
  4. Oor & Mond
  5. A.Vogel Oorsmeer Oorspray

Productinformatie

Heb je last van overmatig oorsmeer? A.Vogel Oorsmeer Oorspray is een natuurlijke oplossing die het oorsmeer verzacht en de natuurlijk afvoer ervan bevordert. Bij regelmatig gebruik gaat het oorsmeerproppen tegen.

Waarvoor gebruik je A.Vogel Oorsmeer Oorspray?
• Overmatig oorsmeer en oorsmeerprop: de spray verzacht oorsmeer en bevordert zo de natuurlijke afvoer ervan. Overmatig oorsmeer wordt op die manier voorkomen. Bij regelmatig gebruik gaat de spray het ontstaan van een oorsmeerprop, die een verstopt gevoel in je oor kan geven, tegen.
• Reiniging van de gehoorgang: de spray reinigt je gehoorgang en ondersteunt de hygiëne van je oor, bijvoorbeeld na het dragen van gehoorapparaten en oordopjes.
• Gehoorgangontsteking: de spray ondersteunt het herstellend vermogen van een droge huid in je gehoorgang, waardoor het bij regelmatig gebruik een gehoorgangontsteking kan voorkomen.
• Jeuk in je oor: de spray verzacht en kalmeert een (droge) huid in de gehoorgang (bijvoorbeeld als gevolg van overmatig oorsmeer of gehoorgangontsteking) en biedt daardoor verlichting van jeuk.

A.Vogel Oorspray Oorsmeer bevat een combinatie van zeezout, Plantago en Ectoin. Ectoin is een 100% natuurlijk ingrediënt met celbeschermende en ontstekingsremmende eigenschappen.

Voordelen van A.Vogel Oorsmeer Oorspray:
• Handige doseerspray
• Geschikt voor dragers van gehoorapparaten en oordopjes
• Bij regelmatig gebruik kan het een gehoorgangontsteking voorkomen

Hoe gebruik je A.Vogel Oorsmeer Oorspray?
A.Vogel adviseert volwassenen en kinderen de oorspray meerdere keren per dag te gebruiken. Gebruik één tot twee sprays per oor. Tenzij anders is geadviseerd door een arts of specialist. De maximale gebruiksduur is zonder onderbreking 30 dagen, in andere gevallen kan de oorspray gerust langer worden gebruikt. Voor kinderen dient een arts de gebruiksduur vast te stellen.

Als je een gehoorapparaat draagt is het advies om 's avonds voor het slapengaan, als je je gehoorapparaat uitdoet, één tot twee keer in je oor te sprayen. De oorspray heeft geen nadelige invloed op het gehoorapparaat. Gebruik je oordopjes dan kun je na het verwijderen van de oordopjes 1 à 2 keer in het oor sprayen.

A.Vogel helpt
De natuur heeft veel in huis om jou te helpen om gezond te blijven. In de ecologische A.Vogel tuinen worden de planten en kruiden die de basis zijn voor je A.Vogel producten dan ook met liefde verzorgd.

Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

EAN code: 8711596592146

Functionele Naam
Oorspray

Te Gebruiken Tijdens Borstvoeding
Niet van toepassing

Te Gebruiken Tijdens Zwangerschap
Niet van toepassing

Product omschrijving
A.Vogel Oorspray Oorsmeer 20 ml Doos

Is Medisch Hulpmiddel
Ja

Inhoud (Netto)
20 ml

Medische informatie

Te gebruiken bij

Overmatig oorsmeer, oorsmeerprop, oorhygiëne, gehoorgangontsteking (indien vastgesteld door arts), jeuk in de gehoorgang.

Etiketinformatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Voedingswaardeclaim

Gezondheidsclaim

Overmatig oorsmeer
Oorsmeerprop
Oorhygiëne

Wettelijke benaming

Medisch hulpmiddel

Ingrediëntendeclaratie

Ingrediënten: Ectoin®, Plantago lanceolata extract, zeezout, citraatbuffer, alcohol, water.

Gebruiksaanwijzing

Bereidingsinstructies

Gebruiken bij overmatig oorsmeer, oorsmeerprop, oorhygiëne, gehoorgangontsteking (indien vastgesteld door arts), jeuk in de gehoorgang.
Gebruik bij gehoorapparaten
’s Avonds voor het slapen gaan, na het uitdoen van het gehoorapparaat, 1-2 keer in het oor sprayen. Gebruik van de oorspray heeft geen nadelige invloed op het gehoorapparaat.

Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten

Bewaren tussen 2°C - 25°C. Na opening is het product nog 6 weken houdbaar. Niet gebruiken na de vervaldatum. Ten minste houdbaar tot einde: zie bovenzijde verpakking.

Belangrijk

Verplichte algemene melding

Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Medisch hulpmiddel, lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Doseringrestrictie

Volwassenen en kinderen: Meerdere keren per dag 1-2x één spray per oor. Indien nodig kan de oorspray gerust langer worden gebruikt.

Gebruiksbeperkingen

Zonder onderbreking tot maximaal 30 dagen te gebruiken. De spray kan bij kinderen gebruikt worden als vooraf door een arts is vastgesteld dat de oorklachten niet een andere medische behandeling behoeven. De maximale gebruiksduur dient bij kinderen te worden bepaald door een arts.

Samenstelling

Samenstelling: Ectoin®, Plantago lanceolata extract, zeezout, citraatbuffer, alcohol, water. A.Vogel Oorspray bevat geen conserveringsmiddelen. Natuurlijke ingrediënten: Deze spray bevat een combinatie van zeezout, Plantago en Ectoin®. Ectoin® is een 100% natuurlijk ingrediënt met celbeschermende en ontstekingsremmende eigenschappen. Deze spray bevat geen
conserveringsmiddelen.

Toedieningsvorm

Spray

Contactinformatie

Contactnaam

A.Vogel B.V.

Communicatieadres

J.P. Broekhovenstraat 16
8081 HC Elburg

Contact type

Consumentenservice

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Zelfzorg
  4. Oor & Mond
  5. A.Vogel Oorsmeer Oorspray
Trekpleister logo

back to top