false
A.Vogel Oogtabletten
60 stuks
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Optiek
  4. Lenzenvloeistof
  5. A.Vogel Oogtabletten

Productinformatie

A.Vogel Oogtabletten ondersteunen je ogen en helpen om het gezichtsvermogen normaal te houden. De tabletten bevatten zink. Daarnaast bevatten ze luteine, zeaxanthine en zwarte bes.

Een goede conditie van je ogen is belangrijk voor het goed functioneren van het netvlies. Je ogen worden blootgesteld aan talloze invloeden van buitenaf. Beeldschermgebruik, leeftijd en voedingsmiddelen kunnen van invloed zijn op de conditie van je ogen. Je ogen kunnen als aanvulling op de voeding extra ondersteuning gebruiken om goed te kunnen blijven functioneren.

De voordelen van A.Vogel Oogtabletten:
• Goed voor het gezichtsvermogen1
• Ondersteunen de conditie van het oog1
• Dragen bij aan het goed functioneren van het netvlies1

Hoe gebruik je A.Vogel Oogtabletten?
Neem een keer per dag 2 tabletten met wat water in. De aangegeven dosering niet overschrijden.

A.Vogel helpt
De natuur heeft veel in huis om jou te helpen om gezond te blijven. In de ecologische A.Vogel tuinen worden de planten en kruiden die de basis zijn voor je A.Vogel producten dan ook met liefde verzorgd.

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

1Gezondheidsproduct o.b.v. zink

EAN code: 8711596595017

Etiketinformatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Wettelijke benaming

Voedingssupplement Kruidenpreparaat met mineralen

Ingrediëntendeclaratie

Hulpstoffen: vulstof (cellulose); maltodextrine; verstevigingsmiddelen (vernet cellulosegom, hydroxypropylmethylcellulose); glansmiddel (magnesiumstearaat), bevochtigingsmiddel (glycerol).

Gebruiksaanwijzing

Bereidingsinstructies

A.Vogel Oogtabletten kunnen voor zover bekend, overeenkomstig de aangegeven dosering worden gebruikt. Het verdient in het algemeen aanbeveling bij gebruik van voedingssupplementen tijdens de zwangerschap en de periode waarin borstvoeding wordt gegeven, eerst uw behandelend arts te raadplegen. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden. Bewaren beneden 25ºC.

Belangrijk

Verplichte algemene melding

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Doseringrestrictie

1x daags 2 tabletten met wat water innemen. De aangegeven dosering niet overschrijden.

Samenstelling

Samenstelling: Plantenextracten: Zwarte bes (Ribes nigrum) 4%, wortel (Daucus carota); natuurlijke luteïne en zeaxanthine uit afrikaantje (Tagetes erecta); zinkcitraat1. Een dagdosering van 2 tabletten bevat 4,3 mg

Toedieningsvorm

Tablet

Contactinformatie

Contactnaam

A.Vogel B.V.

Communicatieadres

Postbus 33, 8080 AA Elburg

Contact type

Consumentenservice

Reviews

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Optiek
  4. Lenzenvloeistof
  5. A.Vogel Oogtabletten
Trekpleister logo

back to top