false
A.Vogel Linoforce
200g
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Vitaminen & Supplementen
  4. Spijsvertering & Detox
  5. A.Vogel Linoforce

Productinformatie

A.Vogel Linoforce is een natuurlijk middel met lijnzaad, sennablad en vuilboombast. Het middel verlicht milde maag- en darmklachten als gevolg van een trage stoelgang.

De toepassing is uitsluitend gebaseerd op traditioneel gebruik en niet op klinisch bewijs. Worden je klachten na 14 dagen niet minder, of worden ze zelfs erger? Neem dan contact op met je arts.

Voordelen en kenmerken van A.Vogel Linoforce:
• Natuurlijk product
• Met lijnzaad, sennablad en vuilboombast

Hoe gebruik je A.Vogel Linoforce?
Neem dit geneesmiddel altijd precies in zoals beschreven in de bijsluiter of zoals je arts of apotheker je dat heeft verteld. Twijfel je over het juiste gebruik? Neem dan contact op met je arts of apotheker.

Volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar:
Tenzij anders voorgeschreven: 's avonds 0,5 - 1 maatlepel (2 à 3 keer per week) Linoforce met minimaal 150ml water of ander vloeistof innemen. Alleen voor oraal gebruik. De optimale individuele dosis is de kleinste hoeveelheid die een comfortabele, zachte stoelgang bewerkstelligt. Als de klachten gedurende meer dan 1 tot 2 weken aanhouden, dient een arts te worden geraadpleegd.

Niet toedienen aan kinderen jonger dan 12 jaar.

A.Vogel helpt
De natuur heeft veel in huis om jou te helpen om gezond te blijven. In de ecologische A.Vogel tuinen worden de planten en kruiden die de basis zijn voor je A.Vogel producten dan ook met liefde verzorgd.

Traditioneel kruidengeneesmiddel op basis van lijnzaad, sennablad en vuilboombast. Lees voor gebruik de bijsluiter. De toepassing is uitsluitend gebaseerd op traditioneel gebruik.

EAN code: 8711596594287, 8711596217094

Medische informatie

Let op! Dit is een geneesmiddel! Geneesmiddelen worden niet verkocht aan personen onder 16 jaar. Ook geldt er een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product.
Actief bestanddeel

Lijnzaad (Linum usitatissimum) 43%. sennablad (Cassia angustifolia). sporkehoutbast (Rhamnus frangula).

Op zelfzorg.nl vind je betrouwbare informatie over klachten, ziektes en geneesmiddelen

Wil je persoonlijk advies?

Heb je na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over dit geneesmiddel? Bel dan een van onze gediplomeerde (assistent-)drogisten op telefoonnummer 0900-8758000 (35ct per gesprek). Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 18:00 uur. Wij adviseren niet verder te gaan met de bestelling van dit geneesmiddel wanneer je vragen nog onbeantwoord zijn.

  

Etiketinformatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Voedingswaardeclaim

Gezondheidsclaim

Bevordert de stoelgang, helpt de ontlasting zachter te maken.

Wettelijke benaming

Traditioneel kruidengeneesmiddel

Ingrediëntendeclaratie

Hulpstoffen: Talk, suiker, calciumcarbonaat, ijzeroxiden (rood en zwart), arabische gom, calciumlactaat, vanilline, etherische oliën (Zingiberis aetheroleum), gele bijenwas. Een dosering van 4,1 g bevat 480 mg suiker.

Gebruiksaanwijzing

Bereidingsinstructies

Buiten het zicht en bereik van kinderen houden. Bewaren beneden 25ºC.

Belangrijk

Verplichte algemene melding

De toepassing is uitsluitend gebaseerd op traditioneel gebruik en niet op klinisch bewijs. Lees voor gebruik de bijsluiter. Niet toedienen aan kinderen jonger dan 12 jaar. Alleen voor oraal gebruik.

Doseringrestrictie

Volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar: 0,5 – 1 maatlepel, 2 à 3 keer per week.

Samenstelling

Samenstelling: De actieve bestanddelen zijn lijnzaad (Linum usitatissimum), sennablad (Cassia angustifolia) en vuilboombast (Rhamnus frangula). Een dosering van 4,1 g bevat 1,76 g Linum usitatissimum semen (lijnzaad), 0,43 – 0,70 g Cassia senna en/of Cassia angustifolia folium (sennablad) en 36 – 58 mg Rhamnus frangula cortex (vuilboombast), overeenkomend met 20,5 mg hydroxyanthraceenderivaten, berekend als sennoside B.

Toedieningsvorm

Zaad

Contactinformatie

Contactnaam

A.Vogel B.V.

Communicatieadres

J.P. Broekhovenstraat 16, 8081 HC Elburg

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Vitaminen & Supplementen
  4. Spijsvertering & Detox
  5. A.Vogel Linoforce
Trekpleister logo

back to top