false
A.Vogel Linoforce
200g
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Vitaminen & Supplementen
  4. Spijsvertering & Detox
  5. A.Vogel Linoforce

A.Vogel Linoforce

200g

Productinformatie

A.Vogel Linoforce is een natuurlijk middel met lijnzaad, sennablad en vuilboombast. Het middel verlicht milde maag- en darmklachten als gevolg van een trage stoelgang.

EAN code: 8711596594287, 8711596217094

Leeftijdsindicatie vanaf
12

Functionele Naam
Linoforce Granulaat

Specificatie van de inhoud
1 tablet = 698 mg

Te Gebruiken Tijdens Borstvoeding
Nee

Te Gebruiken Tijdens Zwangerschap
Nee

Product omschrijving
A.Vogel Linoforce 200 g Blik

Inhoud (Netto)
200 g

Registratie Nummer
108761

Medische informatie

Let op! Dit is een geneesmiddel! Geneesmiddelen worden niet verkocht aan personen onder 16 jaar. Ook geldt er een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product.

Download de bijsluiter

Op zelfzorg.nl vind je betrouwbare informatie over klachten, ziektes en geneesmiddelen

Wil je persoonlijk advies?

Heb je na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over dit geneesmiddel? Bel dan onze klantenservice en vraag naar één van onze gediplomeerde (assistent-)drogisten op telefoonnummer 0318 798 565 (tegen lokaal tarief) Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur en op zaterdag en feestdagen van 9.00 tot 18.00. Livechat is van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 19.30 beschikbaar. Wij adviseren niet verder te gaan met de bestelling van dit geneesmiddel wanneer je vragen nog onbeantwoord zijn.

  

Etiketinformatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Voedingswaardeclaim

Gezondheidsclaim

Bij een moeilijke stoelgang#Traditioneel kruidengeneesmiddel toegepast ter verlichting van milde maag- en darmklachten als gevolg van een trage stoelgang.

Wettelijke benaming

Traditioneel kruidengeneesmiddel. Lijnzaad, sennablad en vuilboombast

Ingrediëntendeclaratie

Hulpstoffen: Talk, suiker, calciumcarbonaat, ijzeroxiden (rood en zwart), arabische gom, calciumlactaat, vanilline, etherische oliën (Zingiberis aetheroleum), gele bijenwas. Een dosering van 4,1 g bevat 480 mg suiker.

Gebruiksaanwijzing

Bereidingsinstructies

Volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar.

Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten

Bewaren beneden 25 °C. Na opening van de pot nog 4 maanden houdbaar. Droog bewaren. Niet gebruiken na: zie onderzijde van de verpakking.

Belangrijk

Verplichte algemene melding

Lees voor gebruik de bijsluiter. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden. De toepassing is uitsluitend gebaseerd op traditioneel gebruik en niet op klinisch bewijs.

Doseringrestrictie

Volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar: 0,5-1 maatlepel, 2 à 3 keer per week.

Gebruiksbeperkingen

Indien de symptomen tijdens het gebruik van dit middel aanhouden, raadpleeg dan een arts. Zie de bijsluiter voor de omstandigheden waarin u A.Vogel Linoforce niet mag gebruiken. Niet toedienen aan kinderen jonger dan 12 jaar. A.Vogel Linoforce niet gebruiken tijdens de zwangerschap en de periode van borstvoeding. Alleen voor oraal gebruik.

Samenstelling

Samenstelling: De actieve bestanddelen zijn lijnzaad (Linum usitatissimum), sennablad (Cassia angustifolia) en vuilboombast (Rhamnus frangula). Een dosering van 4,1 g bevat 1,76 g Linum usitatissimum semen (lijnzaad), 0,43 – 0,70 g Cassia senna en/of Cassia angustifolia folium (sennablad) en 36 – 58 mg Rhamnus frangula cortex (vuilboombast), overeenkomend met 20,5 mg hydroxyanthraceenderivaten, berekend als sennoside B.
Hulpstoffen: talk, suiker, calciumcarbonaat, ijzeroxiden (rood en zwart), arabische gom, calciumlactaat, vanilline, etherische oliën (Zingiberis aetheroleum), gele bijenwas. Een dosering van 4,1 g bevat 480 mg suiker.

Toedieningsvorm

Granulaat

Contactinformatie

Contactnaam

A.Vogel B.V.

Communicatieadres

J.P. Broekhovenstraat 16
8081 HC Elburg

Contact type

Consumentenservice

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Vitaminen & Supplementen
  4. Spijsvertering & Detox
  5. A.Vogel Linoforce
Trekpleister logo

back to top