false
A.Vogel Famosan Salvia Tabletten
60 stuks
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Vitaminen & Supplementen
  4. Vrouw
  5. A.Vogel Famosan Salvia Tabletten

A.Vogel Famosan Salvia Tabletten

60 stuks

Productinformatie

A.Vogel Famosan Salvia Tabletten zijn een natuurlijk middel. Ze helpen bij opvliegers en (nachtelijk) transpireren.

Famosan Salvia is ontwikkeld volgens de laatste wetenschappelijk inzichten en bevat salvia-extract dat je lichaam op 100% natuurlijke wijze ondersteunt. Bovendien blijft het natuurlijke overgangsproces¹* gewoon intact.

Waarvoor gebruik je A.Vogel Famosan Salvia Tabletten?
A.Vogel Famosan Salvia Overgang is een zuiver natuurlijk product dat specifiek helpt bij opvliegers en nachtelijk transpireren en zweten¹*. Een opvlieger is een plotseling opkomend gevoel van intense warmte die zich vanaf de borst uitbreidt over hals en hoofd en soms over het hele lichaam. Het is het meest kenmerkende symptoom van de overgang en gaat gepaard met een serie van lichamelijke reacties. Het begint meestal met het hart dat als een razende tekeer gaat, waardoor het bloed sneller naar je hoofd stijgt. Uiteindelijk worden hals en hoofd rood en begin je te zweten. Na afloop van een opvlieger voel je je meestal koud en klam. Opvliegers zijn onschuldig maar vervelend en kunnen je leven behoorlijk beïnvloeden. Ze komen ook vaak s nachts voor (nachtzweten) en dat kan je slaap beïnvloeden

Voordelen van A.Vogel Famosan Salvia Tabletten
• Slechts 2 tabletten per dag
• Houdt het natuurlijke overgangsproces intact¹*
• 100% natuurlijk

Hoe gebruik je A.Vogel Famosan Salvia Tabletten?
Wij adviseren je 2 maal daags 1 tablet Famosan Salvia voor de maaltijd in te nemen met wat water. We adviseren je het product minimaal 4-6 weken achtereen te gebruiken. Het product kan langdurig gebruikt worden.

A.Vogel helpt
De natuur heeft veel in huis om jou te helpen om gezond te blijven. In de ecologische A.Vogel tuinen worden de planten en kruiden die de basis zijn voor jouw A.Vogel producten dan ook met liefde verzorgd.

¹Salvia
*Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating.

Voedingssupplement - kruidenpreparaat. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

EAN code: 8711596184631

Medische informatie

Te gebruiken bij

Opvliegers (Nachtelijk) transpireren Overgangsverschijnselen. Dosering: 2x daags 1 tablet voor de maaltijd met wat water innemen.

Niet te gebruiken bij

Famosan Salvia niet gebruiken tijdens de zwangerschap en de periode waarin borstvoeding wordt gegeven (remt de melkproductie).Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de componenten.

Actief bestanddeel

A.Vogel Famosan Salvia bevat een extract van de heilzame plant Salvia officinalis.

  

Etiketinformatie

Hoewel wij zorg en aandacht besteden aan de etiketinformatie op internet kan het zijn dat deze afwijkt van de etiketinformatie op het product. Ten aanzien hiervan aanvaarden wij geen aansprakelijkheid. Lees daarom altijd de etiketinformatie op het product dat je thuis ontvangt.

Voedingswaardeclaim

Gezondheidsclaim

Opvliegers (Nachtelijk) transpireren Overgangsverschijnselen

Wettelijke benaming

Voedingssupplement Kruidenpreparaat

Ingrediëntendeclaratie

Ingrediënten: Plantenextract: echte salie (Salvia officinalis) 6%; vulstof (microkristallijne cellulose); glansmiddel (katoenzaadolie); emulgator (sucroselauraat).

Gebruiksaanwijzing

Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten

Bewaren: Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren beneden 25oC.

Belangrijk

Verplichte algemene melding

De aangegeven dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Doseringrestrictie

2x daags 1 tablet voor de maaltijd met wat water innemen.

Gebruiksbeperkingen

Gebruik tijdens zwangerschap of borstvoeding Famosan Salvia niet gebruiken tijdens de zwangerschap en de periode waarin borstvoeding wordt gegeven (remt de melkproductie).

Samenstelling

Een dagdosering van 2 tabletten bevat de inhoudsstoffen van in totaal 2000 mg vers Salvia officinalis-extract.

Toedieningsvorm

Tablet

Contactinformatie

Contactnaam

Biohorma B.V.

Communicatieadres

Postbus 33, 8080 AA Elburg

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: je kunt er ook voor kiezen om je bestelling gratis af te laten leveren bij een Trekpleister winkel bij jou in de buurt. Lees meer informatie over afhalen in een winkel

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Vanwege drukte kan de levertijd langer zijn dan je van ons gewend bent. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Vitaminen & Supplementen
  4. Vrouw
  5. A.Vogel Famosan Salvia Tabletten
Trekpleister logo

back to top