false
A.Vogel Extra Hydratatie Ooggel
10ml
  1. Home
  2. Unpublished
  3. A.Vogel Extra Hydratatie Ooggel

Productinformatie

Heb je dagelijks te maken met zeer droge en geïrriteerde ogen? A.Vogel Extra Hydratatie Ooggel met ectoin kalmeert en verzacht die zeer droge, geïrriteerde en vermoeide ogen.

Door de wat dikkere substantie blijft de gel langer aanwezig in je oog, wat zorgt voor een extra intensieve en langere hydratatie van je ogen. Dit vormt bovendien een beschermlaag voor je oog en voorkomt daarmee oogirritaties. Zo werkt de gel ook preventief.

Waarvoor gebruik je A.Vogel Extra Hydratatie Ooggel?
Je gebruikt de A.Vogel Ooggel als je regelmatig of continu te maken hebt met zeer droge of geïrriteerde ogen. Een druppel is dan wellicht niet genoeg voor jou. Het voordeel is dat een gel langer in het oog aanwezig blijft en daardoor zorgt voor extra intensieve en lange hydratatie. Het legt bovendien een beschermlaag op het oog en voorkomt daarmee oogirritaties. Zo werkt de gel ook preventief.

De ooggel ondersteunt ook de wondgenezing na een oogoperatie en/of een verwonding aan het oog door een andere oorzaak.

Ook ideaal om 's nachts te gebruiken.

De voordelen van A.Vogel Extra Hydratatie Ooggel:
• Behandelt zeer droge en vermoeide ogen
• Extra intensieve en lange hydratatie
• Werkt ook preventief

Hoe gebruik je A.Vogel Extra Hydratatie Ooggel?
Meerdere keren per dag 1 à 2 druppels per oog aanbrengen, tenzij anders is geadviseerd. Indien noodzakelijk kan A.Vogel Ooggel meerdere keren per uur worden gebruikt. De gel is ook geschikt voor kinderen (kinderen tot 10 jaar met hulp van een volwassene) en contactlensdragers (je hoeft je contactlenzen niet uit te doen voor het druppelen).

A.Vogel helpt
De natuur heeft veel in huis om jou te helpen om gezond te blijven. In de ecologische A.Vogel tuinen worden de planten en kruiden die de basis zijn voor je A.Vogel producten dan ook met liefde verzorgd.

Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

EAN code: 8711596595888

Functionele Naam
Ooggel Druppels

Te Gebruiken Tijdens Borstvoeding
Niet van toepassing

Te Gebruiken Tijdens Zwangerschap
Niet van toepassing

Volledige Omschrijving
A.Vogel Ooggel Druppels Extra Hydratatie 10 ml Doos

Is Medisch Hulpmiddel
Ja

Inhoud (Netto)
10 ml

Medische informatie

Te gebruiken bij

Bij zeer droge en geïrriteerde ogen.

Actief bestanddeel

Ectoin®.

Etiketinformatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Voedingswaardeclaim

Gezondheidsclaim

Bij zeer droge en geïrriteerde ogen

Wettelijke benaming

Medisch hulpmiddel.

Ingrediëntendeclaratie

Ingrediënten: Ectoin®, hydroxyethylcellulose, natriumchloride, water, citraatbuffer.

Gebruiksaanwijzing

Bereidingsinstructies

A.Vogel Ooggel druppels voor de behandeling en preventie van zeer droge en geïrriteerde ogen. Geschikt voor gebruik zowel overdag als ‘s nachts. Geschikt voor contactlensdragers en voor mensen met gevoelige ogen. Voor gebruik handen wassen en het dopje verwijderen. Ook geschikt voor kinderen. Als dit product wordt toegepast volgens de gebruiksaanwijzing, is er geen bewijs voor een bepaald risico tijdens zwangerschap en tijdens het geven van borstvoeding.

Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten

Bewaren tussen 2°C - 25°C. Na opening is het product nog 3 maanden houdbaar. Niet gebruiken na de vervaldatum: zie bovenzijde verpakking.

Belangrijk

Verplichte algemene melding

Buiten het zicht en bereik van kinderen houden. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Doseringrestrictie

Breng 1-2 druppels per oog, meerdere keren per dag of 's nachts aan, tenzij anders is geadviseerd.

Gebruiksbeperkingen

Uit hygiënisch oogpunt mag elk flesje slechts door één persoon worden gebruikt. Niet gebruiken als de verpakking is beschadigd.

Samenstelling

Samenstelling: Ectoin®, hydroxyethylcellulose, natriumchloride, water, citraatbuffer. A.Vogel Ooggel extra hydratatie bevat Ectoin®, een 100% natuurlijk ingrediënt met celbeschermende en ontstekingsremmende eigenschappen.

Toedieningsvorm

Ooggel druppels

Contactinformatie

Contactnaam

A.Vogel B.V.

Communicatieadres

J.P. Broekhovenstraat 16
NL-8081 HC Elburg

Contact type

Consumentenservice

Reviews

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Unpublished
  3. A.Vogel Extra Hydratatie Ooggel
Trekpleister logo

back to top