false
A.Vogel Echinaforce Tabletten
30 stuks
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Zelfzorg
  4. Weerstand
  5. A.Vogel Echinaforce Tabletten

A.Vogel Echinaforce Tabletten

30 stuks

Productinformatie

A.Vogel Echinaforce Tabletten bevatten Echinacea purpurea. Deze plant ondersteunt het immuunsysteem en verhoogt de weerstand tegen bacteriële en virale infecties. Hierdoor word je minder snel ziek.

A.Vogel Echinaforce helpt je bij onvoldoende weerstand, bij griep en verkoudheid. Het bevat Echinacea purpurea. Deze plant ondersteunt het immuunsysteem en verhoogt de weerstand tegen bacteriële en virale infecties.

Waarvoor gebruik je A.Vogel Echinaforce Tabletten?
Ieder mens heeft een natuurlijke weerstand. Die beschermt je tegen bacteriën en virussen. Deze bacteriën en virussen verspreiden zich door de lucht, maar ook via voorwerpen, zoals bijvoorbeeld de deurknop. Als je onvoldoende weerstand hebt, dan ben je vatbaar voor virussen die griep en verkoudheid veroorzaken. De virussen dringen dan door in je lichaamscellen. Op het moment dat je last krijgt van verschijnselen zoals keelpijn, hoesten, een loopneus en koorts, kan het zijn dat je griep hebt. Wil jij bij onvoldoende weerstand de kans op griep en verkoudheid verkleinen? Gebruik dan Echinaforce van A.Vogel. Echinaforce bevat Echinacea purpurea (rode zonnehoed). De sappen uit deze plant stimuleren het immuunsysteem en verhogen zo je weerstand, zodat je sneller herstelt van een griep op verkoudheid.

Voordelen van A.Vogel Echinaforce Tabletten:
• Verhoogt de weerstand bij bacteriële en virale infecties
• Verkleint de kans op griep en verkoudheid
• Versnelt herstel na ziekte
• Krachtig en natuurlijk

Hoe gebruik je A.Vogel Echinaforce Tabletten?
Kinderen ouder dan 12 jaar en volwassenen: 2-3 maal daags 1 tablet. Kinderen 6-­12 jaar: 1-2 maal daags 1 tablet. Voor de maaltijd met wat water innemen.

A.Vogel helpt
De natuur heeft veel in huis om jou te helpen om gezond te blijven. In de ecologische A.Vogel tuinen worden de planten en kruiden die de basis zijn voor jouw A.Vogel producten dan ook met liefde verzorgd.

Traditioneel Kruidengeneesmiddel op basis van Echinacea purpurea. Lees voor gebruik de bijsluiter. De toepassing is uitsluitend gebaseerd op traditioneel gebruik.

EAN code: 8711596589474

Medische informatie

Let op! Dit is een geneesmiddel! Geneesmiddelen worden niet verkocht aan personen onder 16 jaar. Ook geldt er een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product.
Te gebruiken bij

Onvoldoende weerstand, griep en verkoudheid.

Dosering
1 tablet

Maximale dosering
1-3 tabletten per dag, afhankelijk leeftijd

Leeftijd
vanaf 6 jaar

Gebruiksadvies
voor de maaltijd met water innemen

Contra-indicatie
Overgevoelig voor planten van de familie van de Echinacea purpurea, soja, pinda? s.

Gebruik tijdens zwangerschap
Nee

Gebruik tijdens borstvoeding
Nee

Niet te gebruiken bij

Huidontsteking, aderontsteking met stolselvorming, onderhuidse verharding, ernstige pijn, zweren, plotselinge zwelling van één of beide benen,verminderde nierfunctie en/of onvoldoende werking van het hart. Kinderen tot 18 jaar.

Actief bestanddeel

Ethanolextract van verse bloeiende Echinacea purpurea.

Op zelfzorg.nl vind je betrouwbare informatie over klachten, ziektes en geneesmiddelen

Wil je persoonlijk advies?

Heb je na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over dit geneesmiddel? Bel dan een van onze gediplomeerde (assistent-)drogisten op telefoonnummer 0900-8758000 (35ct per gesprek). Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 18:00 uur. Wij adviseren niet verder te gaan met de bestelling van dit geneesmiddel wanneer je vragen nog onbeantwoord zijn.

  

Etiketinformatie

Hoewel wij zorg en aandacht besteden aan de etiketinformatie op internet kan het zijn dat deze afwijkt van de etiketinformatie op het product. Ten aanzien hiervan aanvaarden wij geen aansprakelijkheid. Lees daarom altijd de etiketinformatie op het product dat je thuis ontvangt.

Voedingswaardeclaim

Gezondheidsclaim

Bij onvoldoende weerstand, bij griep en verkoudheid

Wettelijke benaming

Traditioneel kruidengeneesmiddel

Ingrediëntendeclaratie

Hulpstoffen: LACTOSE, aardappelzetmeel, SOJAapolysacchariden, magnesiumstearaat.

Allergenen

Melk, Soja

Gebruiksaanwijzing

Bereidingsinstructies

Voor de maaltijd met wat water innemen. Bewaren: Buiten het bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren beneden 25°C.

Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten

Na opening van de pot nog 7 maanden houdbaar. Droog bewaren.

Belangrijk

Verplichte algemene melding

Lees voor gebruik de bijsluiter.

Doseringrestrictie

Kinderen ouder dan 12 jaar en volwassenen: 2-3 maal daags 1 tablet Kinderen 6-12 jaar: 1-2 maal daags 1 tablet

Samenstelling

Samenstelling: De werkzame stoffen in dit middel zijn: ethanolextract van verse bloeiende Echinacea purpurea. Een tablet (750 mg) bevat 1200 mg plantenextracten (Echinacea purpurea kruid en wortels) (extractiemiddel: ethanol 65% (v/v)). Dit komt overeen met 317-629 mg verse Echinacea planten. Tijdens het bereidingsproces van de tabletten worden de ethanolextracten gedroogd tot gedroogde plantenextracten.

Toedieningsvorm

Tablet

Contactinformatie

Contactnaam

A.Vogel B.V.

Communicatieadres

J.P. Broekhovenstraat 16, 8081HC Elburg

Contact type

Consumentenservice

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is op dit moment niet mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Wel kun je je bestelling thuis laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Vanwege drukte kan de levertijd langer zijn dan je van ons gewend bent. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Zelfzorg
  4. Weerstand
  5. A.Vogel Echinaforce Tabletten
Trekpleister logo

back to top