false
A.Vogel Echinaforce Junior Tabletten
120 stuks
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Zelfzorg
  4. Weerstand
  5. A.Vogel Echinaforce Junior Tabletten

A.Vogel Echinaforce Junior Tabletten

120 stuks

Productinformatie

Heeft je kind onvoldoende weerstand, griep of is het verkouden? Gebruik dan A.Vogel Echinaforce Junior Tabletten.

De tabletten bevatten Echinacea Purpurea. Deze plant stimuleert de werking van het immuunsysteem. Hierdoor verhoogt de weerstand tegen bacteriële en virale infecties.

Waarvoor gebruik je A.Vogel Echinaforce Junior Tabletten?
Als je kind onvoldoende weerstand heeft, dan is het vatbaar voor virussen die griep en verkoudheid veroorzaken. Hierdoor kan je kind last krijgen van verschijnselen zoals:
• keelpijn
• een loopneus
• hoesten
• koorts

Echinaforce Junior tabletten van A.Vogel bevat een hoge dosering Echinacea Purpurea. De sappen uit deze plant stimuleren de werking van het immuunsysteem. De tabletten verhogen zo de weerstand van je kind bij bacteriële en virale infecties, zodat het sneller herstelt bij onvoldoende weerstand en na bijvoorbeeld een griep of verkoudheid.

De voordelen van A.Vogel Echinaforce Junior Tabletten:
• Stimuleren de werking van het immuunsysteem
• Verhogen zo de weerstand bij bacteriële en virale infecties
• Verkleinen de kans op griep en verkoudheid
• Versnellen herstel na griep en verkoudheid

Hoe gebruik je A.Vogel Echinaforce Junior Tabletten?
Je kind kan de kauwtabletten het beste voor de maaltijd innemen door te kauwen op de tablet of deze met wat water in te nemen.

Kinderen van 6-12: 3-5 keer per dag 1 tablet.
Kinderen vanaf 12 jaar: 3-5 keer per dag 2 tabletten.

Raadpleeg een arts als tijdens het gebruik de symptomen aanhouden of als zich bijwerkingen voordoen die niet in de bijsluiter vermeld staan.

A.Vogel helpt
De natuur heeft veel in huis om jou te helpen. In de ecologische A.Vogel tuinen worden de planten en kruiden die de basis zijn voor je A.Vogel producten dan ook met liefde verzorgd.

Traditioneel Kruidengeneesmiddel op basis van Echinacea purpurea. Lees voor gebruik de bijsluiter. De toepassing is uitsluitend gebaseerd op traditioneel gebruik.

EAN code: 8711596594195

Medische informatie

Let op! Dit is een geneesmiddel! Geneesmiddelen worden niet verkocht aan personen onder 16 jaar. Ook geldt er een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product.

Geen medische informatie beschikbaar

Op zelfzorg.nl vind je betrouwbare informatie over klachten, ziektes en geneesmiddelen

Wil je persoonlijk advies?

Heb je na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over dit geneesmiddel? Bel dan een van onze gediplomeerde (assistent-)drogisten op telefoonnummer 0900-8758000 (35ct per gesprek). Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 18:00 uur. Wij adviseren niet verder te gaan met de bestelling van dit geneesmiddel wanneer je vragen nog onbeantwoord zijn.

  

Etiketinformatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Voedingswaardeclaim

Gezondheidsclaim

Bij onvoldoende weerstand, bij griep en verkoudheid

Wettelijke benaming

Traditioneel kruidengeneesmiddel

Ingrediëntendeclaratie

Hulpstoffen: Sorbitol, bèta-cyclodextrine, silica (colloidaal), magnesiumstearaat, (natuurlijk) sinaasappelaroma (suikerbevattend).

Gebruiksaanwijzing

Bereidingsinstructies

Voor de maaltijd laten kauwen of fijngemaakt met drinken laten innemen. Bewaren: Buiten het zicht en bereik van kinderen houden. Bewaren beneden 25°C.

Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten

Na opening van de pot nog 2 maanden houdbaar. Droog bewaren.

Belangrijk

Verplichte algemene melding

Traditioneel Kruidengeneesmiddel op basis van Echinacea purpurea. Lees voor gebruik de bijsluiter. De toepassing is uitsluitend gebaseerd op traditioneel gebruik.

Doseringrestrictie

Dosering en gebruik Kinderen 6 tot 12 jaar: 3-5x daags 1 tablet. Kinderen vanaf 12 jaar: 3-5x daags 2 tabletten. Voor de maaltijd laten kauwen of fijngemaakt met drinken laten innemen.

Samenstelling

Samenstelling: De actieve bestanddelen zijn ethanolextracten van verse bloeiende Echinacea purpurea-planten (Rode zonnehoed). Een tablet van 300 mg bevat gedroogde plantenextracten, overeen komend met 105-210 mg verse Echinacea purpureaplanten (kruid en wortels).

Toedieningsvorm

Kauwtablet

Contactinformatie

Contactnaam

A.Vogel B.V.

Communicatieadres

J.P. Broekhovenstraat 16, 8081HC Elburg

Contact type

Consumentenservice

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Zelfzorg
  4. Weerstand
  5. A.Vogel Echinaforce Junior Tabletten
Trekpleister logo

back to top