false
A.Vogel Dormeasan Citroenmelisse Sterk** Tabletten
30 stuks
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Vitaminen & Supplementen
  4. Ontspanning & Nachtrust
  5. A.Vogel Dormeasan Citroenmelisse Sterk** Tabletten

A.Vogel Dormeasan Citroenmelisse Sterk** Tabletten

30 stuks

Productinformatie

A.Vogel Dormeasan Citroenmelisse Sterk** Tabletten bevatten een combinatie van vijf verschillende ingrediënten: passiebloem, citroenmelisse, haver, valeriaan en hop.

A.Vogel Dormeasan Citroenmelisse sterk** helpt om lichaam en geest te ontspannen, lekker te slapen en uitgerust wakker te worden1,2*. De natuurlijke slaap blijft intact en je kunt op elk gewenst moment weer stoppen met dit product.

Waarvoor gebruik je A.Vogel Dormeasan Citroenmelisse Sterk** Tabletten?
Een goede nachtrust is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Zo'n 52% van de Nederlanders kan wel wat extra ondersteuning gebruiken om lekker te slapen1,2*. Dormeasan Citroenmelisse sterk** tabletten van A.Vogel ondersteunt je daarbij en helpt bovendien om fris en uitgerust wakker te worden1,2*. De natuurlijke slaap blijft intact en je kunt op elk gewenst moment weer stoppen met dit product.

De voordelen van A.Vogel Dormeasan Citroenmelisse Sterk** Tabletten:,/strong>
• Natuurlijke werkstoffen
• Helpt om lekker te slapen1,2*
• Eén tablet voor het slapengaan

Hoe gebruik je A.Vogel Dormeasan Citroenmelisse Sterk** Tabletten?
Het gebruik van A.Vogel Dormeasan Citroenmelisse sterk** tabletten is heel eenvoudig. Je kunt een half uur voor het slapengaan één tablet met wat water innemen. Bij voorkeur staand of zittend, zodat de tablet goed kan zakken. Dit is overigens een dosering voor volwassenen. Voor kinderen adviseren wij de gewone A.Vogel Dormeasan Citroenmelisse tabletten.

Ben je zwanger of geef je borstvoeding? Dan adviseren we je uit voorzorg om A.Vogel Dormeasan Citroenmelisse sterk** niet te gebruiken. Dat heeft er enkel mee te maken dat er onvoldoende onderzoeksgegevens op dit gebied beschikbaar zijn.

A.Vogel helpt
De natuur heeft veel in huis om jou te helpen om gezond te blijven. In de ecologische A.Vogel tuinen worden de planten en kruiden die de basis zijn voor je A.Vogel producten dan ook met liefde verzorgd.

1Citroenmelisse. 2Passiebloem.
*Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating.
**Dormeasan Citroenmelisse Sterk** Tabletten is gebaseerd op 1331 mg extract uit citroenmelisse ten opzichte van 1000 mg in de basisformule.

Voedingssupplement - kruidenpreparaat. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

EAN code: 8711596581119

Functionele Naam
Rustgevers-preparaten

Product omschrijving
A.Vogel Dormeasan Citroenmelisse Nachtrust tabletten sterk 30 stuks doos

Inhoud (Netto)
30 stuks

Etiketinformatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Voedingswaardeclaim

Gezondheidsclaim

¹,²Helpt om lekker te slapen. Helpt het lichaam tot rust te komen en helpt om lekker te slapen en om 's ochtends fris en uitgerust wakker te worden. *Gezondheidsclaims in afwachting van Europese toelating.

Wettelijke benaming

Voedingssupplement Kruidenpreparaat

Ingrediëntendeclaratie

Ingrediënten: Plantenextracten: passiebloem1 (Passiflora incarnata), citroenmelisse2 (Melissa officinalis) 3%, HAVER (Avena sativa), valeriaan (Valeriana officinalis), hop (Humulus lupulus); vulstof (cellulose, calciumfosfaten); verstevigingsmiddel (vernet cellulosegom); glansmiddel (magnesiumstearaat, vetzuren); antiklontermiddel (silicium dioxide).

Gebruiksaanwijzing

Bereidingsinstructies

Een half uur voor het slapen gaan 1 tablet met wat water innemen.

Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten

Bewaren: Buiten het zicht en bereik van kinderen houden. Bewaren beneden 25ºC.

Belangrijk

Verplichte algemene melding

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Doseringrestrictie

Een half uur voor het slapen gaan 1 tablet met wat water innemen. De aangegeven dosering niet overschrijden.

Gebruiksbeperkingen

Voor kinderen adviseren wij de gewone variant: A.Vogel Dormeasan® Citroenmelisse tabletten. Wegens onvoldoende gegevens wordt het gebruik van A.Vogel Dormeasan® Citroenmelisse sterk** uit voorzorg niet geadviseerd tijdens de zwangerschap en de periode van borstvoeding. Wilt u dit product gebruiken, raadpleeg dan eerst uw arts.

Samenstelling

Samenstelling: Een dosering van 1 tablet bevat de inhoudsstoffen van in totaal 5024 mg extract van de in de ingrediëntenlijst genoemde planten, waarvan 1331 mg uit citroenmelisse en 2,9 mg essentiele oliën uit hop.

Toedieningsvorm

Tablet

Contactinformatie

Contactnaam

A.Vogel B.V.

Communicatieadres

Postbus 33, 8080 AA Elburg

Contact type

Consumentenservice

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Vitaminen & Supplementen
  4. Ontspanning & Nachtrust
  5. A.Vogel Dormeasan Citroenmelisse Sterk** Tabletten
Trekpleister logo

back to top