false
A.Vogel Atrosan Tabletten
120 stuks
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Zelfzorg
  4. Overige zelfzorg
  5. A.Vogel Atrosan Tabletten

A.Vogel Atrosan Tabletten

120 stuks

Productinformatie

Pijnlijke gewrichten? A.Vogel Atrosan Tabletten zijn een natuurlijke pijnstiller bij milde gewrichtspijn en reumatische pijn, zoals door artrose of artritis. Atrosan bevat 480mg Harpagophytum (duivelsklauw).

Deze plant telen we volgens een duurzaam programma in Afrika.

Waarvoor gebruik je A.Vogel Atrosan Tabletten?
Atrosan tabletten worden gebruikt bij milde gewrichtspijn en reumatische pijn, zoals door artrose of artritis.

Ongeveer twee miljoen Nederlanders hebben dagelijks te maken met pijnlijke gewrichten of pijn door reuma. Veel mensen hebben baat bij een natuurlijke behandeling met extracten van de Harpagophytum procumbens plant. In Duitsland en Zwitserland wordt deze plant al veelvuldig gebruikt als natuurlijke oplossing om deze pijn te verlichten. Extracten van de plant bevatten namelijk stoffen die helpen om (reumatische) gewrichtspijn te verminderen.

De voordelen van A.Vogel Atrosan Tabletten:
• Natuurlijke pijnstiller
• Langdurig te gebruiken
• Naast reguliere medicatie te gebruiken

Hoe gebruik je A.Vogel Atrosan Tabletten:
We adviseren je om 2 keer per dag tijdens de maaltijd 1 tablet met wat water in te nemen. De tabletten in zijn geheel doorslikken.

Ons advies is Atrosan tabletten minimaal vier weken achtereen te gebruiken, maar ze kunnen gerust langdurig gebruikt worden. De tabletten kunnen naast reguliere medicijnen gebruikt worden. Overleg eerst met je arts.
Meer informatie over het gebruik van Atrosan tabletten tabletten vind je in de bijsluiter.

A.Vogel helpt
De natuur heeft veel in huis om jou te helpen om gezond te blijven. In de ecologische A.Vogel tuinen worden de planten en kruiden die de basis zijn voor je A.Vogel producten dan ook met liefde verzorgd.

Traditioneel kruidengeneesmiddel ter verlichting van milde gewrichtspijn en reumatische pijn op basis van Harpagophytum procumbens. Lees voor gebruik de bijsluiter. De toepassing is uitsluitend gebaseerd op traditioneel gebruik en niet op klinisch bewijs.

RVG 101653

EAN code: 8711596592085

Leeftijdsindicatie vanaf
18 jaar

Functionele Naam
Atrosan Tabletten

Specificatie van de inhoud
1 tablet = 855 mg

Te Gebruiken Tijdens Borstvoeding
Nee

Te Gebruiken Tijdens Zwangerschap
Nee

Volledige Omschrijving
A.Vogel Atrosan 120 Tabletten Doos

Inhoud (Netto)
120 stuks

Registratie Nummer
101653

Afleverstatus
RVG UAD

Medische informatie

Let op! Dit is een geneesmiddel! Geneesmiddelen worden niet verkocht aan personen onder 16 jaar. Ook geldt er een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product.
Te gebruiken bij

Traditioneel kruidengeneesmiddel ter verlichting van milde gewrichtspijn en reumatische pijn. De toepassing is uitsluitend gebaseerd op reeds lang bestaand gebruik.

Dosering

1 tablet tijdens de maaltijd met water innemen.

Maximale dagdosering

2 per dag (ochtend en avond)

Leeftijdsindicatie

vanaf 18 jaar

Gebruiksinstructie

tijdens maaltijd de tablet in zijn geheel doorslikken met wat water. Bij geen verbetering van de klacht niet langer dan 4 weken gebruiken zonder overleg met arts.

Bewaaradvies

Buiten bereik en zicht van kinderen houden in goed afgesloten oorspronkelijke (buiten)verpakking beneden de 25 °C.

Verwijderinstructie

Recycle uw lege verpakkingen. Omdoos bij papier afval en potje in glasbak.

Houdbaarheid na opening

Na opening 5 maanden houdbaar. Niet meer gebruiken na uiterste houdbaarheidsdatum te vinden op doos en etiket achter 'niet gebruiken na'.

Gebruik tijdens zwangerschap

Nee

Gebruik tijdens borstvoeding

Nee

Gebruiksbeperking

Voorzichtigheid geboden bij gewrichtspijn gepaard met roodheid, koorts of zwelling. Niet gebruiken bij zweer in maagdarmkanaal of twaalfvingerige darm, bij hart- of vaatziekten. Intolerantie bepaalde suikers.

Niet te gebruiken bij

*Bij een allergie voor één van de stoffen in dit geneesmiddel of planten van de familie van de Harpagophytum.
* Dit middel is niet bedoeld voor personen jonger dan 18 jaar.

Actief bestanddeel

Harpagophytum 480mg

Download de bijsluiter

Raadpleeg je huisarts bij

Als u de spier of het gewricht nauwelijks kunt bewegen. Als niet duidelijk is waar de pijn door komt, zeker als u daarbij medicijnen gebruikt. Bij bonkende pijn. Bij zenuwpijn, zoals een hernia. Als rugpijn uitstraalt naar één been. Bij tintelingen in armen of benen, of in de handen. Als u bij het bewegen pijn in de kuiten heeft, die na enkele minuten rust weer overgaat. Als u rug- of buikpijn heeft en daarbij koorts heeft.Als het gewricht warm, rood en gezwollen is. Als u naast gewrichtspijn ook koorts heeft. Wanneer de vorm van het gewricht er vreemd uitziet. Als u de pijn in meerdere gewrichten tegelijk heeft.
* Wordt de klacht na 4 weken onafgebroken gebruik niet minder. of wordt hij erger.

Op thuisarts.nl vind je betrouwbare informatie over klachten, ziektes en geneesmiddelen

Wil je persoonlijk advies?

Heb je na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over dit geneesmiddel? Bel dan onze klantenservice en vraag naar één van onze gediplomeerde (assistent-)drogisten op telefoonnummer 0318 798 565 (tegen lokaal tarief). Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag en op feestdagen van 9.30 tot 17.30 uur. Onze livechat is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 19.30 uur. Wij adviseren niet verder te gaan met de bestelling van dit geneesmiddel wanneer je vragen nog onbeantwoord zijn.

    

Etiketinformatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Voedingswaardeclaim

Gezondheidsclaim

Bij milde gewrichtspijn en reumatische pijn#Traditioneel kruidengeneesmiddel ter verlichting van milde gewrichtspijn en reumatische pijn.

Wettelijke benaming

Traditioneel kruidengeneesmiddel. Harpagophytum-extract

Ingrediëntendeclaratie

Hulpstoffen: LACTOSE, maïszetmeel, microkristallijne cellulose, silica, hydroxypropylmethylcellulose, magnesiumstearaat, talk, titaniumdioxide en macrogol (PEG-150).

Gebruiksaanwijzing

Bereidingsinstructies

Dit product is niet bedoeld voor personen jonger dan 18 jaar.

Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten

Bewaren beneden 25 °C. Na opening van de pot nog 5 maanden houdbaar. Droog bewaren. Niet gebruiken na: zie bovenzijde van de verpakking.

Belangrijk

Verplichte algemene melding

Lees voor gebruik de bijsluiter. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden. De toepassing is uitsluitend gebaseerd op traditioneel gebruik en niet op klinisch bewijs.

Doseringrestrictie

2x daags 1 tablet tijdens de maaltijd met water innemen en in zijn geheel doorslikken.

Gebruiksbeperkingen

Wordt uw klacht na 4 weken onafgebroken gebruik niet minder, of wordt hij zelfs erger? Neem dan contact op met uw arts. Niet gebruiken bij overgevoeligheid (allergie) voor planten van de familie van Harpagophytum of voor een van de andere componenten van A.Vogel Atrosan tabletten. Dit product is niet bedoeld voor personen jonger dan 18 jaar. Wegens onvoldoende gegevens wordt het gebruik van Atrosan tabletten uit voorzorg niet geadviseerd tijdens de zwangerschap en de periode van borstvoeding.

Samenstelling

Samenstelling: Het actieve bestanddeel is een extract van gedroogde wortels van Harpagophytum procumbens DC. en/of Harpagophytum zeyheri Decne (Duivelsklauw). Een filmomhulde tablet van 855 mg bevat 480 mg extract. Dit komt overeen met 720-1440 mg gedroogde wortels. Hulpstoffen: lactose, maïszetmeel, microkristallijne cellulose, silica, hydroxypropylmethylcellulose, magnesiumstearaat, talk, titaniumdioxide, macrogol (PEG-150).

Toedieningsvorm

Tabletten

Contactinformatie

Contactnaam

A.Vogel B.V.

Communicatieadres

J.P. Broekhovenstraat 16, 8081 HC Elburg

Contact type

Licentiehouder

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Zelfzorg
  4. Overige zelfzorg
  5. A.Vogel Atrosan Tabletten
Trekpleister logo

back to top