false
A.Vogel Atrosan Tabletten
60 stuks
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Zelfzorg
  4. Overige zelfzorg
  5. A.Vogel Atrosan Tabletten

A.Vogel Atrosan Tabletten

60 stuks

Productinformatie

A.Vogel Atrosan Tabletten zijn een natuurlijke pijnstiller ter verlichting van reumatische pijn en pijnlijke gewrichten. Bij onder andere artrose en artritis.

EAN code: 8711596133233

Leeftijdsindicatie vanaf
18

Functionele Naam
Atrosan Tabletten

Specificatie van de inhoud
1 tablet = 855 mg

Te Gebruiken Tijdens Borstvoeding
Nee

Te Gebruiken Tijdens Zwangerschap
Nee

Product omschrijving
A.Vogel Atrosan 60 Tabletten Doos

Inhoud (Netto)
60 stuks

Registratie Nummer
101653

Afleverstatus
RVG UAD

Medische informatie

Let op! Dit is een geneesmiddel! Geneesmiddelen worden niet verkocht aan personen onder 16 jaar. Ook geldt er een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product.
Te gebruiken bij

Traditioneel kruidengeneesmiddel ter verlichting van milde gewrichtspijn.

Niet te gebruiken bij

U bent overgevoelig (allergisch) voor een van de stoffen in dit geneesmiddel

Actief bestanddeel

HARPAGOPHYTI RADIX, DROOG EXTRACT, ETHANOL-WATER 60 pCt.

Download de bijsluiter

Raadpleeg je huisarts bij

Wegens onvoldoende gegevens wordt het gebruik van Atrosan tabletten uit voorzorg niet geadviseerd tijdens de zwangerschap en de periode van borstvoeding. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de componenten

Op thuisarts.nl vind je betrouwbare informatie over klachten, ziektes en geneesmiddelen

Wil je persoonlijk advies?

Heb je na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over dit geneesmiddel? Bel dan onze klantenservice en vraag naar één van onze gediplomeerde (assistent-)drogisten op telefoonnummer 0318 798 565 (tegen lokaal tarief) Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur en op zaterdag en feestdagen van 9.00 tot 18.00. Livechat is van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 19.30 beschikbaar. Wij adviseren niet verder te gaan met de bestelling van dit geneesmiddel wanneer je vragen nog onbeantwoord zijn.

    

Etiketinformatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Voedingswaardeclaim

Gezondheidsclaim

Bij milde gewrichtspijn en reumatische pijn#Traditioneel kruidengeneesmiddel ter verlichting van milde gewrichtspijn en reumatische pijn.

Wettelijke benaming

Traditioneel kruidengeneesmiddel. Harpagophytum-extract

Ingrediëntendeclaratie

Hulpstoffen: LACTOSE, maïszetmeel, microkristallijne cellulose, silica, hydroxypropylmethylcellulose, magnesiumstearaat, talk, titaniumdioxide en macrogol (PEG-150).

Gebruiksaanwijzing

Bereidingsinstructies

Bewaren: Buiten het zicht en bereik van kinderen houden. Bewaren beneden 25°C. Na opening van de pot nog 5 maanden houdbaar. Droog bewaren. Dit product is niet bedoeld voor personen jonger dan 18 jaar.

Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten

Bewaren beneden 25 °C. Na opening van de pot nog 5 maanden houdbaar. Droog bewaren. Niet gebruiken na: zie bovenzijde van de verpakking.

Belangrijk

Verplichte algemene melding

Lees voor gebruik de bijsluiter. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden. De toepassing is uitsluitend gebaseerd op traditioneel gebruik en niet op klinisch bewijs.

Doseringrestrictie

2x daags 1 tablet tijdens de maaltijd met water innemen en in zijn geheel doorslikken.

Gebruiksbeperkingen

Wordt uw klacht na 4 weken onafgebroken gebruik niet minder, of wordt hij zelfs erger? Neem dan contact op met uw arts. Niet gebruiken bij overgevoeligheid (allergie) voor planten van de familie van Harpagophytum of voor een van de andere componenten van A.Vogel Atrosan tabletten. Dit product is niet bedoeld voor personen jonger dan 18 jaar. Wegens onvoldoende gegevens wordt het gebruik van Atrosan tabletten uit voorzorg niet geadviseerd tijdens de zwangerschap en de periode van borstvoeding.

Samenstelling

Samenstelling: Het actieve bestanddeel is een extract van gedroogde wortels van Harpagophytum procumbens DC. en/of Harpagophytum zeyheri Decne (Duivelsklauw). Een filmomhulde tablet van 855 mg bevat 480 mg extract. Dit komt overeen met 720-1440 mg gedroogde wortels. Hulpstoffen: lactose, maïszetmeel, microkristallijne cellulose, silica, hydroxypropylmethylcellulose, magnesiumstearaat, talk, titaniumdioxide, macrogol (PEG-150).

Toedieningsvorm

Tabletten

Contactinformatie

Contactnaam

A.Vogel B.V.

Communicatieadres

J.P. Broekhovenstraat 16,
8081 HC Elburg

Contact type

Consumentenservice

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Zelfzorg
  4. Overige zelfzorg
  5. A.Vogel Atrosan Tabletten
Trekpleister logo

back to top