false
A.Vogel Atrosan Spier- en gewrichtsgel
100ml
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Vitaminen & Supplementen
  4. Glucosamine & Magnesium
  5. A.Vogel Atrosan Spier- en gewrichtsgel

A.Vogel Atrosan Spier- en gewrichtsgel

100ml

Productinformatie

A.Vogel Atrosan Spier- en Gewrichtsgel helpt snel bij spierpijn, stijve spieren en gewrichten en pijn door kneuzingen. Het bevat een sterke concentratie Arnica.

Heb je pijnlijke spieren, stijve gewrichten of kneuzingen? Atrosan Spier- en Gewrichtsgel helpt snel. De hoge concentratie Arnica montana (50%) helpt bij pijnlijke spieren, stijfheid, kneuzingen, verrekkingen, verstuikingen en blauwe plekken.

Waarvoor gebruik je A.Vogel Atrosan Spier- en Gewrichtsgel?
A.Vogel Atrosan Spier- en Gewrichtsgel stimuleert op natuurlijke wijze de lokale doorbloeding. Hierdoor worden afvalstoffen sneller afgevoerd, ontstekingen geremd en verminderen zwellingen. Oftewel: het helpt je lichaam om zelf aan de slag te gaan om het weefsel te herstellen en nieuw weefsel te vormen. De pijn verlicht zo op natuurlijke wijze en het herstel versnelt, waardoor bewegen weer fijn wordt.
A.Vogel Atrosan Spier- en Gewrichtsgel bevat een hoge concentratie Arnica montana (50%). Ook wel valkruid genoemd.

Voordelen van A.Vogel Atrosan Spier- en Gewrichtsgel:
• Helpt snel
• Hoge concentratie Arnica montana
• Trekt snel in je huid

Hoe gebruik je A.Vogel Atrosan Spier- en Gewrichtsgel?
Het advies is om 2 tot 4 keer per dag een dun laagje aan te brengen op de pijnlijke plek. Dankzij de goede smeerbaarheid wordt de gel snel en gemakkelijk door de huid opgenomen. Als de klachten verergeren of wanneer na twee weken onafgebroken gebruik er geen verbetering is, benader dan je huisarts.

A.Vogel helpt
De natuur heeft veel in huis om jou te helpen om gezond te blijven. In de ecologische A.Vogel tuinen worden de planten en kruiden die de basis zijn voor jouw A.Vogel producten dan ook met liefde verzorgd.

Traditioneel Kruidengeneesmiddel op basis van Arnica Montana. Lees voor gebruik de bijsluiter. De toepassing is uitsluitend gebaseerd op traditioneel gebruik.

EAN code: 8711596165432

Medische informatie

Te gebruiken bij

Traditioneel kruidengeneesmiddel voor uitwendig gebruik bij stijve spieren en gewrichten, bij spierpijn door overbelasting, pijn door kneuzingen, verrekking of verstuiking en bij blauwe plekken als gevolg van stoten.

Dosering
2-4x per dag

Maximale dosering
4x per dag

Gebruiksadvies
dun laagje aanbrengen

Contra-indicatie
Overgevoelig planten uit asteraceae familie.

Gebruik tijdens zwangerschap
Overleg arts

Gebruik tijdens borstvoeding
Overleg arts

Niet te gebruiken bij

Niet gebruiken bij beschadigde of geïrriteerde huid, neus, ogen, slijmvliezen of andere gevoelige gebieden. Niet langer dan 14 dagen gebruiken.

Actief bestanddeel

Het actieve bestanddeel is een ethanolextract van verse Arnica montana L. bloemen. Een gram gel bevat 500 mg extract. Dit komt overeen met 120-200 mg verse Arnicabloemen.

Raadpleeg je huisarts bij

Algemeen: als u de spier of het gewricht nauwelijks kunt bewegen. Als niet duidelijk is waar de pijn door komt, zeker als u daarbij medicijnen gebruikt. Bij bonkende pijn. Bij zenuwpijn, zoals een hernia. Als rugpijn uitstraalt naar één been. Bij pijn die binnen 48 uur niet minder wordt of juist verergert. Bij tintelingen in armen of benen, of in de handen. Als u bij het bewegen pijn in de kuiten heeft, die na enkele minuten rust weer overgaat. Als u rug- of buikpijn heeft en daarbij koorts heeft. Bij blauwe plekken: Als u een blauwe plek heeft met een doorsnede van meer dan 10 cm en bloedverdunners, antidepressiva of corticosteroïden gebruikt. Bij een blauwe plek die veel groter is dan u verwacht. Bij gewrichten: Als het gewricht warm, rood en gezwollen is. Als u naast gewrichtspijn ook koorts heeft. Wanneer de vorm van het gewricht er vreemd uitziet. Als de pijn na 1-2 weken nog bestaat. Als u de pijn in meerdere gewrichten tegelijk heeft.

  

Etiketinformatie

Hoewel wij zorg en aandacht besteden aan de etiketinformatie op internet kan het zijn dat deze afwijkt van de etiketinformatie op het product. Ten aanzien hiervan aanvaarden wij geen aansprakelijkheid. Lees daarom altijd de etiketinformatie op het product dat je thuis ontvangt.

Voedingswaardeclaim

Gezondheidsclaim

Bij spierpijn, stijve gewrichten en kneuzingen

Wettelijke benaming

Traditioneel kruidengeneesmiddel

Ingrediëntendeclaratie

Hulpstoffen: ethanol, water, glycerol, copolymeer van ammonium acrylodimethyltauraatvinylpyrrolidon.

Belangrijk

Verplichte algemene melding

Lees voor gebruik de bijsluiter.

Doseringrestrictie

2-4x per dag een dun laagje aanbrengen op de pijnlijke plek.

Gebruiksbeperkingen

Niet gebruiken bij Overgevoeligheid voor Arnica montana, andere plantensoorten uit de Asteraceae (Compositae) familie, of een van de hulpstoffen.

Samenstelling

Samenstelling: Het actieve bestanddeel is een ethanolextract van verse Arnica montana L. bloemen. Extractiemiddel: ethanol 58% v/v. Een gram gel bevat 500 mg extract. Dit komt overeen met 120-200 mg verse Arnicabloemen.

Toedieningsvorm

Gel

Contactinformatie

Contactnaam

Biohorma B.V.

Communicatieadres

Postbus 33, 8080 AA Elburg

Contact type

Consumentenservice

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: je kunt er ook voor kiezen om je bestelling gratis af te laten leveren bij een Trekpleister winkel bij jou in de buurt. Lees meer informatie over afhalen in een winkel

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Vanwege drukte kan de levertijd langer zijn dan je van ons gewend bent. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Gezond en Intiem
  3. Vitaminen & Supplementen
  4. Glucosamine & Magnesium
  5. A.Vogel Atrosan Spier- en gewrichtsgel
Trekpleister logo

back to top