false
999 Games Machi Koro Legacy
Nederlandstalig spel
  1. Home
  2. Baby en Kind
  3. Speelgoed
  4. Speelgoed
  5. 999 Games Machi Koro Legacy

999 Games Machi Koro Legacy

Nederlandstalig spel

Productinformatie

Dus jij denkt dat je Machi Koro kent? Het is inderdaad een vreemd land vol pretparken en kaasfabrieken, maar het wordt nu echt een gekkenhuis. Bij 999 Games Machi Koro Legacy verandert en groeit Machi Koro voor je eigen ogen!

In Machi Koro Legacy speel je een verhaalgestuurde campagne door tien verschillende potjes waarin de keuzes van de spelers het spel vormgeven. Geen twee spelen zijn hetzelfde!

Tijdens de campagne worden er elementen aan het spel toegevoegd, die zowel de spelvreugde als de complexiteit verhogen. In de loop van de tijd zorgt het verhaal ervoor dat het de spelers steeds duidelijker wordt in welke vreemde en mystieke wereld ze zijn gestapt. Dit alles leidt tot een oneindig herspeelbaar spel, dat volledig uniek is! Wat jullie precies te wachten staat gaan we hier niet verklappen, maar dat het een onvergetelijk avontuur wordt staat vast.

De spellenontwerper Rob Daviau, de man achter verschillende bekroonde Legacy-systemen, heeft ook deze Legacy-variant gemaakt.

Het spel is geschikt voor twee tot vier spelers vanaf 10 jaar.

Let op: dit is een Nederlandstalig spel.

EAN code: 8719214427092

Bestel- & bezorginformatie

Gratis afhalen in een Trekpleister winkel: Het is mogelijk om je online bestelling in één van onze winkels op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Samen krijgen we het voor elkaar. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te blijven helpen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 22:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 22:00 uur Woensdag
Woensdag voor 22:00 uur Donderdag
Donderdag voor 22:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 22:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis retourneren in een Trekpleister winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Baby en Kind
  3. Speelgoed
  4. Speelgoed
  5. 999 Games Machi Koro Legacy
Trekpleister logo

back to top