We gebruiken cookies om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van uw bezoekersgedrag.
Zo kunnen we u ook buiten trekpleister.nl relevante aanbiedingen doen. Als u verder surft accepteert u onze cookies.  meer info

home  ›  disclaimer

Voordelen
Trekpleister.nl

 

Op werkdagen vóór 21.00 uur besteld, volgende dag in huis
  Veilig betalen
  Elke week nieuwe acties
 

Nieuwe folder op zondag al online bekijken

Disclaimer

Voor alle duidelijkheid wijst Trekpleister ten aanzien van de website www.trekpleister.nl u op het volgende:

De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van Trekpleister. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Trekpleister. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.
 
De op deze website getoonde informatie wordt door Trekpleister met constante zorg en aandacht samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd kennelijk onjuist is, ten aanzien waarvan Trekpleister geen aansprakelijkheid aanvaardt.
 
De informatie op de website wordt regelmatig aangevuld en/of aangepast. Trekpleister behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.
  
Bepaalde (hyper)links in deze site leiden naar websites buiten het domein van Trekpleister, welke geen eigendom zijn van Trekpleister. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website van Trekpleister.