We gebruiken cookies om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van uw bezoekersgedrag.
Zo kunnen we u ook buiten trekpleister.nl relevante aanbiedingen doen. Als u verder surft accepteert u onze cookies.  meer info

home  ›  Beauty Outlet

Geuren en gezichtsverzorging voor lage prijzen

Top 4 nieuwe artikelen

Lancaster
Acquamilk Matifying

Lancaster Suractif Fill &
Perfect Anti- Wrinkle

Lancaster 365 Skin
Repair

Lancaster Total Age Correction Complete
   
 
   

Tips om het beste uit uw geur te halen

1. Wissel van geuren. Het is slim om om de paar dagen van geur te wisselen. Uw hersenen vangen een nieuwe geur op als een prikkel. Na een aantal dagen neemt de prikkel af en ruikt u uw geur niet of nauwelijks meer. Dan is het tijd om te wisselen.

2. Niet wrijven! Wist u dat u uw parfum nooit moet uitwrijven tussen uw polsen? De wrijving en warmte laat de geur dan anders ruiken! De geur deppen werkt wel goed.

3. Breng uw parfum aan voordat u zichzelf aankleedt. Parfum wordt geactiveerd door hitte en chemische reacties. Het is daarom effectiever om de parfum op uw huid te spuiten dan op uw kleding.

4. Berg uw parfum juist op.  Geurstoffen worden afgebroken door hitte en licht. Om uw parfum goed te houden is het belangrijk om het weg te houden van hittebronnen en zonlicht. Maar bewaar het ook niet in de badkamer, want hier kan er vocht in het flesje dringen.  Bewaar uw geur op donkere en koele plekken, bijvoorbeeld in een dichte kast of lade.